Maailma on täynnä mahdollisuuksia,
niihin täytyy vain uskaltaa tarttua!

Eveliina Salonen

Varatuomari, teologian maisteri, Executive and Mentor Coach (PCC/ICF)

Eveliina on saanut paljon myönteistä palautetta asiakeskeisestä, mutta ihmisläheisestä valmentavasta otteestaan. Hän on luonteva esiintyjä ja sanoittaa teoreettiset rakennelmat helposti ymmärrettävään muotoon. Eveliinasta pidetään erityisesti hänen kannustavan ja ratkaisukeskeisen toimintatapansa ja ihmisen kokonaisvaltaisen kohtaamisen vuoksi.

Eveliinalla on yli 20 vuoden kokemus erilaisissa johtamis- ja asiantuntijatehtävissä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Ruohonjuuritason työskentely Afrikassa on tuonut oman mausteensa hänen osaamiseensa ja kohtaamisen taitoihinsa. Häneltä on ilmestynyt myös ihmisten johtamista käsittelevät kirjat

Johda energiaa: Kohti uusiutuvaa organisaatiota
Intuitio ja tunteet johtamisen ytimessä

Arto O. Salonen

Professori, kasvatustieteen dosentti (HY), yhteiskuntatieteen dosentti (UEF), kestävän kehityksen dosentti (MPKK)

Arto on yksi tämän hetken terävimpiä ihmisyyden sanoittajia. Hän avartaa koettua hyvinvointia, rakentaa elinvoimaisia organisaatioita ja edistää kestävän yhteiskunnan rakentumista. Hänen kokonaisvaltainen lähestymisensä ja rikastavat vuorovaikutustaitonsa eivät jätä ketään kylmäksi.

Arton mukaan oleellista on oman elämän tekijäksi tuleminen ja vastuullisen maailmasuhteen omaksuminen. Ratkaisijan rooliin asettumalla on mahdollista voimistaa tämän hetken täyteyttä.

Hän on kirjoittanut kymmeniä kansainvälisiä ja kansallisia tieteellisiä julkaisuja kestävään yhteiskuntaan siirtymiseen liittyen. Artolta on ilmestynyt myös kirjat

Sivistys vaurautena – Radikaalisti, mutta lempeästi kohti kestävää yhteiskuntaa
Rakkautta ja valoa – Tie hyvää tulevaisuuteen